Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bezár a Gomba

Az ikonikus Örs vezér téri Gomba pontosan ötven éve nyitott meg, az utolsó munkanap pedig idén május 31. lesz az épületben. A Budapesti Közlekedési Központ bezárja az épületben működő jegy- és bérletpénztárat.

A bezárást a pandémiás helyzet miatt átalakult utasszokásokkal indokolták: az elmúlt egy évben jelentős mértékben csökkent a BKK személyes értékesítő helyeinek a forgalma, az utasok az online lehetőségeket, illetve az automatákat részesítették előnyben. Hogy az épület meddig marad meg, azt még nem tudni, valószínűleg előbb-utóbb elbontják, így a Moszkva téri óra után egy újabb ikonikus tálkahelytől kell búcsút vennünk.

Fotó: Fortepan

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb