Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Biztonságos évkezdet a zuglói óvodákban

Tisztelt Szülők,

Tájékoztatom Önöket, hogy a zuglói önkormányzati fenntartású óvodákba járó gyermekek biztonságos és egészséges intézményi környezetben kezdhetik meg a 202/21. óvodai nevelési évet.

Az előttünk álló bizonytalan időszakban szükséges a járványügyi készenlét idejére vonatkozó higiéniai, egészségügyi előírások megtartása mindenki részéről.

A fenntartói intézkedések meghozatalánál továbbra is irányadóak a Kormány és az egészségügyi szervezetek ajánlásai.

Fokozott óvatosság és elővigyázatosság mellett, normál rendben indítjuk az óvodákban a foglalkozásokat, azonban minden esetben a zuglói gyermekek és az intézmények dolgozói biztonságának védelme az elsődleges.

A járványügyi készenlét idején alkalmazandó, az Emberi Erőforrás Minisztériuma által kiadott intézkedési terv részletesen felsorolja mindazokat az előírásokat, amelyek a biztonságos évkezdés feltételeit megteremtik a köznevelési intézményekben.

Zugló Önkormányzata minden feltételt biztosít az intézmények számára, hogy a minisztériumi eljárásrendet maradéktalanul végrehajtsák.

Kérem Önöket, segítsék elő mindezek betartását azzal, hogy együttműködnek az óvodákkal és teljesítik az intézmények által megfogalmazott kéréseket a kézfertőtlenítés, távolságtartás, szájmaszk viselése, közösségi térben való tartózkodás, kapcsolattartás tekintetében, annak érdekében, hogy – lehetőség szerint – egyetlen intézményünkben se alakulhasson ki járványveszély.

Tegyünk meg mindent közösen a gyermekeink, a családok, a zuglói emberek egészsége érdekében!

Élményekben gazdag, boldog óvodai évkezdést kívánok minden zuglói családnak!

Üdvözlettel:
Horváth Csaba polgármester

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb