Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Dolgos éjszaka

Zugló is csatlakozott az idén már harmadik alkalommal megrendezett Szakmák Éjszakája programsorozathoz. Az érdeklődőket a Budapesti Műszaki Szakképzési Centrumhoz tartozó intézményekben – a Petrikben, a Wesselényiben, az Egressy Gáborban és Neumannban – várták péntek este.

A Neumann János Számítástechnikai Szakgimnáziumban például nemcsak az iskola közössége, a tanárok és a diákok mutatták be az intézmény profiljához tartozó szakmai képzéseket és lehetőségeket, hanem az iskolával partneri kapcsolatot ápoló cégek is ízelítőt adtak abból, hogy milyen jövő várhat a diákokra.

A változatos szakmai programok mellett a Magyar Esport Akadémia képviselői is tartottak előadást. Itt az érdeklődők megtudhatták, hogyan lehetnek fogyasztói és haszonélvezői, nem pedig rabjai a számítógépes játékoknak.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb