Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Dupla vagy semmi

Hiába állt járművezetési tilalom alatt, továbbra is vezetett, sőt kábítószergyanús anyagokat találtak a 39 éves férfinál igazoltatás közben. Előállították a kapitányságon.

Április 16-án nem sokkal éjfél előtt a Nezsider park közelében igazoltatták az egyik személyautó vezetőjét. Az ellenőrzés során a járőrök megállapították, hogy a 39 esztendős sofőr úgy vett részt a forgalomban, hogy két eljárásban is eltiltották korábban a vezetéstől.

A férfi feltűnően idegesen viselkedett az ellenőrzés alatt, ezért a rendőrök a járművet is átvizsgálták, melynek során a hátsó ülésen egy táskában kábítószergyanús anyagokat is találtak.

A rendőrök a férfit elitáltás alatti járművezetés és kábítószerbirtoklás miatt előállították a kerületi kapitányságon, ahol eljárást indítottak ellene.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb