Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elektronikus ügyintézés

Zugló Önkormányzata a személyes és postai ügyintézésen túl elektronikus ügyintézési lehetőséget is nyújt az Ügyfélkapuval rendelkező állampolgárok,valamint a Cégkapuval rendelkező cégek részére. Amennyiben a vonatkozó jogszabályok lehetővé teszik, az e-Papír szolgáltatás igénybevételével lehet új ügyet indítani vagy folyamatban lévő ügyhöz új beadványt tenni.

ELEKTRONIKUSAN INTÉZHETŐ ÜGYEK LISTÁJA

ÚTMUTATÓ ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉSHEZ

Adatkezelési tájékoztató – Weboldallal (zuglo.hu) összefüggésben kezelt adatok

Az e-Papír felületén történő bejelentkezést (1. kép) követően a címzettek között válassza ki Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzatát, majd az Önkormányzati igazgatás témacsoportot. Folyamatban lévő ügy esetén kérjük, töltse ki a hivatkozási szám mezőt is (2. kép). A Levél szövege mező (3. kép) kitöltésében az alábbiakban ügytípusonként nyújtunk segítséget. A következő oldalon tud csatolmányokat, például meghatalmazást, egyéb dokumentumokat csatolni (4. kép).

 

Az e-Papír szolgáltatásról részletesen tájékozódhat:

e-Papíron intézhető ügytípusok

Adóügyek

I. Adóigazolás kiállítása

II. Adótúlfizetés visszafizetése

 • Ügytípus részletes leírása
 • Minta a Levél szövege mező kitöltéséhez
  Javasolt kérelemszöveg: Alulírott (név) (cím) (adószám, adóazonosító jel) ezúton kérem a (adónem) folyószámlán fennálló túlfizetés visszafizetését. Kérem a túlfizetést (a lehetőségek közül az egyiket kell választani)
  – lakcímemre postai kifizetési utalványon keresztül kifizetni: (lakcím)
  – bankszámlámra átutalni: számlaszám
  – kérem a későbbiekben esedékes adókivetésre elszámolniAz adózás rendjéről szóló többször módosított 2017. évi CL. törvény 76. § (1) bekezdése értelmében nyilatkozom, hogy kérelmem időpontjában más adóhatóságnál esedékessé vált tartozásom (van / nincs).A kérelem benyújtásának napján a következő köztartozásaim állnak fenn:
  – (nyilvántartó szervezet, pl. adóhatóság), (számlaszám), (tartozás összege)
  – (nyilvántartó szervezet, pl. adóhatóság), (számlaszám), (tartozás összege).
 • e-Papír szolgáltatás indítása

III. Építményadó adatbejelentés

IV. Gépjárműadó adatbejelentés

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Nagyítás
Kontraszt