Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Élen a zuglói gimnáziumok

A T-Tudok Tudásmenedzsment és Oktatáskutató Központ Zrt. is rangsorolta a magyarországi középiskolákat. A zuglói intézmények mindkét lista élén képviseltetik magukat.

A T-Tudok Tudásmenedzsment és Oktatáskutató Központ Zrt. nemcsak tanulmányi eredményeket, hanem a tanulók fejlődését, továbbhaladását vagy lemorzsolódását, illetve a kompetenciamérések eredményét is figyelembe veszi a sorrend kialakításakor.

A zuglói oktatás erejét bizonyítja, hogy mindkét értékelőnél az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Gimnázium és Gyakorló Általános Iskola áll az élen, míg az ugyancsak zuglói Szent István Gimnázium az egyik rangsorban a harmadik, a másikban pedig a negyedik helyet foglalja el.

A szakgimnáziumok értékelésében is érezhető a zuglói dominancia, a Szent István Király Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, illetve a Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnázium mindkét értékelőnél bekerült a legjobb 25 közé, míg a szintén zuglói Neumann János Számítástechnikai Szakgimnázium az egyik rangsorban a 19. helyen szerepel.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb