Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elindult a Súlyfosztó klub

Kalóriaszámolás helyett vegyes, változatos étrendet kell követni, nincs tiltott étel, csak kerülendő mennyiség – ez az egyik fő irányelve a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda szeptember 16-án indult, ingyenes Súlyfosztó klubjának.

Dietetikus, pszichológus és edző is segíti a résztvevőket, akik az első alkalom előtt testanalízisen vettek részt. Imre Etelka dietetikus hangsúlyozta, az életmódváltó program elsősorban mennyiségbeli diétán alapul.

– A fejekben is rendet teszünk, és otthon is: a kamrából, a hűtőszekrényből és a rejtekhelyekről is kiürítünk mindent, ami nagy kihívást okozhat – magyarázta, emellett demonstrációs anyagokat is hozott, amelyekkel az elfogyasztható ételek mennyiségét mutatta meg a klub tagjainak.

A szakemberek a mozgásra is felhívják a figyelmet: olyat ajánlanak, amiben mindenki kedvét lelki. Az időseknek például társastáncot javasolnak. A Zuglói Egészségfejlesztési Iroda az érdeklődés függvényében rendszeresen indítja a csoportokat. Érdeklődni, csatlakozni a zefi@zesz.hu, vagy a 06 1 469 3895-ös telefonszámon lehet.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb