Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elismerték a legjobbakat

A képviselő-testület keddi ülésén Karácsony Gergely polgármester elismeréseket adott át az elmúlt időszakban kimagasló teljesítményt nyújtó rendőröknek, tűzoltóknak, közterület felügyelőknek, egészségügyi- és szociális dolgozónak.

Zugló polgármesterétől Preszter Nikolett rendőr hadnagy a Hónap Rendőre, Csurcs Dávid tűzoltó zászlós a Hónap Tűzoltója, Hadi Márton István közterület-felügyelő a Hónap Önkormányzati Rendésze, Pallásné Vercz Margit, Szondyné Barta Éva, Török Katalin, valamint Buri Mária a Hónap Szociális Dolgozója, míg Pálinkás Ilona és Zelina Tamásné a Hónap Egészségügyi Dolgozója kitüntetést vehette át.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb