Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Energiahatékonysági konferencia Zuglóban

Energetikai kérdésekről tartott konzultációt a közelmúltban az önkormányzat. Az eseményen a Budapesti Mérnöki Kamara elnöke bejelentette, a zuglói energiahatékonysági projektet országos mintának szánják.

A Gizella úti Siemens irodaház tanácstermében megrendezett ülést Karácsony Gergely polgármester nyitotta meg. A kerületvezető beszédében kiemelte: a konferencia annak az energiahatékonysági programnak a része, amelyet az önkormányzat a mérnöki kamarával együttműködve valósít meg. Ennek lesz a zászlóshajója a Bosnyák téren hamarosan megnyíló Zuglói Energiahatékonysági Tanácsadó Iroda (ZETI).

Kassai Ferenc, a Budapesti Mérnöki Kamara elnöke köszöntőjében azt hangsúlyozta, hogy a mérnöki kamara a zuglói energiahatékonysági projektet országosan követendő mintának szánja.

A megnyitót követően a résztvevők megismerkedhettek a ZETI felépítésével, működésével, illetve előadást hallgathattak meg többek között az épületek energiafelhasználását szabályzó rendszerek működéséről, az energiahatékonysági beruházások banki finanszírozásának lehetőségeiről, a környezettudatos építés és az energiahatékonyság kapcsolatáról, valamint a lakosság energetikai korszerűsítési terveiről.

A rendezvényen a polgármester és a hivatal dolgozói mellett megjelent Hajdu Flórián alpolgármester, Barta János és Várnai László önkormányzati képviselő is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb