Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Fekete karikás órát tartottak az Álmosban

Folytatta rendhagyó testnevelésóra-programját a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda (ZEFI). Ezúttal az Álmos Vezér Gimnázium és Általános Iskola tornatermében Knoch Viktor volt a vendég.

Az olimpiai bajnok zuglói rövidpályás gyorskorcsolyázó körülbelül 150 diáknak tartott élménybeszámolóval egybekötött rendhagyó testnevelésórát. Zugló díszpolgára vetítéssel egybekötött előadásában mesélt pályakezdéséről, első sikereiről, a sportág iránti rajongásáról, a négy olimpiai részvételéről és természetesen a legutóbbi, 2018-as pjongcsangi téli olimpián szerzett aranyérméről is. Knoch Viktor beszélt arról a kitartásról és szorgalomról is, amely a sportban és az élet többi területén is elengedhetetlen a sikerhez. Az Álmos iskola diákjai megismerkedhettek a speciális korcsolyával, a gyorskorcsolyázók különleges dresszével, és kézbe vehették az olimpiai aranyérmet is.

Fotó: Képszerkesztőség / kepszerk.hu

Knoch Viktor majdnem napra pontosan két évvel ezelőtt, 2018. február 22-én, a magyar váltó tagjaként – Liu Shaolin Sándorral, Liu Shaoanggal és Burján Csabával – megnyerte hazánk első téli olimpiai aranyérmét. Azt a napot egyébként a Magyar Korcsolyázás Napjává nyilvánították. A ZEFI programjában Knoch Viktor szereplése a „fekete karikás” esemény volt. A tervek szerint ugyanis a 2020-as tokiói olimpia jegyében az idei tanévben, az öt olimpiai karikának megfelelően öt iskolában tartanak majd élsportolók motivációs órákat a zuglói diákoknak.

Fotó: Képszerkesztőség / kepszerk.hu

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb