Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Felmérik az ötven év alatti zuglóiak egészségi állapotát

A képviselő-testület csütörtöki ülésén döntött a szociális ellátás kiszélesítéséről, az önkormányzati lakások vízórával való ellátásáról és a Zuglói Energiahatékonysági Tanácsadó Iroda létrehozásáról.

A testület módosította a zuglóiak szociális ellátását szabályzó rendeletét. Ennek nyomán bővült a támogatott területek és személyek köre. A képviselők arról is határoztak, hogy a jövőben takarékossági okokból a víz- és csatornahasználat teljes díját az önkormányzati tulajdonú lakások bérlőire hárítják, ezért mindenhová vízórát szereltetnek fel.

Annak érdekében, hogy megvalósuljanak az önkormányzat klíma- és energiafelhasználási célkitűzései, létrehozzák a Zuglói Energiahatékonysági Tanácsadó Irodát, amely a lakosságnak segít majd.

A képviselők emellett eldöntötték, hogy a korábban elfogadott egészség megőrzési program keretében elvégzik az ötven év alatti zuglóiak egészségfelmérését.

A testület heves vitát követően nyilatkozatot fogadott el az elmúlt hetekben kibontakozott “kockásinges” tiltakozások kapcsán a pedagógusok és diákok melletti kiállásról.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb