Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Gépkocsi-feltörésre szakosodott

Hamis rendőri igazolványtokot, blokkoló távirányítót, jelzavaró berendezést találtak annak a gyanúsítottnak  az otthonában, akit gépkocsikat tört fel.

Egy állampolgár tett bejelentést a kerületi rendőrkapitányságon, miután számára eddig ismeretlen módszerrel kinyitották a gépkocsiját, abból pedig elektronikai eszközöket tulajdonítottak el. A nyomozók az eljárás során azonosítottak egy feltételezett elkövetőt, akit a körzeti megbízottak a kerületünkben ismertek fel 2020. december 17-én éjszaka.

Elszámoltatása során a budapesti férfi gépkocsijában a megbízottak egy rendőrségihez hasonlító igazolványtokot, valamint egy feltehetőleg gépkocsi ajtószerkezet blokkolásához használatos távirányítót találtak. Előállítását követően házkutatást tartottak az otthonában, és a nyomozók a lakásának villanyóra szekrényébe eldugva egy nagy teljesítményű, feltehetőleg jelzavaró berendezést is találtak, amit szintén lefoglaltak.  A további eljárást szakértő bevonásával a zuglói rendőrkapitányság folytatja le.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb