Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hatalmas sikert aratott a Fanatic Jump Blind

A világon egyedülálló sportolási lehetőséget mutattak be vakok és gyengénlátók számára a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének sportnapján pénteken.

A mozgásforma a Fanatic Jump látássérültek számára kifejlesztett változata. A gyakorlatokat egy 150 centiméter átmérőjű, karfával ellátott trambulinon végzik el a résztvevők.

Fotó: Balogh Róbert

Fotó: Balogh Róbert

A programot, amelyen több sportágat is bemutattak, először szervezte meg a szövetség. Céljuk a szemléletformálás, valamint a közösségépítés, emellett azt is szeretnék megmutatni, hogy a vakok és gyengénlátók is nyugodtan sportolhatnak – mondta a Zuglói Lapoknak Nagy Sándor, a szervezet elnöke.

Május 22-én három helyszínen, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének székházában, a Vakok Iskolájában és a Városligetben mozoghattak a résztvevők.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb