Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hatvanéves iskola

Többnapos rendezvénysorozattal ünnepli hatvanadik születésnapját a Jókai Mór Általános Iskola idén. Az évforduló alkalmából gálaműsort rendeztek a Columbus utcai Zeneházban május 17-én.

A jubileumi ünnepségsorozat egy kiállítással kezdődött május 7-én, amelyet egy héttel később egy iskolatörténeti tárlat követett. – Nagyon készültünk erre az eseményre, a kollégák, a diákok és a szülők is komoly gyűjtőmunkákat végeztek annak érdekében, hogy minél szebb és gazdagabb emléket állíthassunk az évfordulónak – mondta Hudu Mariann, a zuglói iskola igazgatónője.

Az évfordulóhoz kapcsolódó rendezvények közül kiemelkedett a május 17-i gálaműsor, amelyen az intézmény korábbi és jelenlegi tanulói is felléptek a Columbus utcai Zeneházban. Karácsony Gergely polgármester  beszédében kiemelte, ma már a kerület kevesebb felelősséggel tartozik az iskolák iránt, miután a tankerületek lettek a fenntartók. – Mi lélekben ugyanakkor továbbra is gazdái szeretnénk maradni ezeknek a közösségeknek – jegyezte meg a polgármester.

Fotó: Képszerkesztőség

A gálaműsor keretében csütörtökön adta át Házlinger György, a Közép-Pesti Tankerületi Központ igazgatója a Tankerület Legkiválóbb Iskolája díjat, amelyet idén alapítottak, és amelyet a Jókai közössége vehetett át először.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb