Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Helyi értékvédelmi támogatás – Önrész-támogatás– 2016.

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata Helyi értékvédelmi támogatás – Önrész-támogatás– 2016. címen pályázatot ír ki.

A támogatást kizárólag azon örökségvédelem (műemléki egyedi és területi védelem, valamint fővárosi vagy kerületi helyi védelem) alatt álló épületek tulajdonosai, jogszerű használói igényelhetik, akik Budapest Főváros Önkormányzata által kiírt Műemléki Keret 2016, Építészeti Értékvédelmi Támogatás 2016 vagy Állagmegóvási Pályázat 2016 pályázatokon indulnak.
A támogatás célja az örökségvédelem alatt álló kerületi épületek védettséget megalapozó értékei felújításának, helyreállításának elősegítése.

A támogatás kizárólag Budapest Főváros Önkormányzata által kiírt Műemléki Keret 2016, Építészeti Értékvédelmi Támogatás 2016 vagy Állagmegóvási Pályázat 2016 pályázatok önrészének biztosítására igényelhető.

A pályázat alapján egyszeri, vissza nem térítendő támogatás nyerhető el. A támogatás mértéke nem haladhatja meg Budapest Főváros Önkormányzatához benyújtandó pályázatban vállalt önrész 50 %-át, és legfeljebb 1.000.000.- Ft lehet. A pályázat keretösszege 5 millió Ft.

A pályázat részletes kiírása megtalálható a letölthető dokumentumban, illetve a pályázati kiírással kapcsolatban Budapest Főváros XIV. Kerület Zuglói Polgármesteri Hivatal Főépítészi Csoportja konzultációs lehetőséget biztosít telefonon a 872 9336 vagy a 872 9239 telefonszámon, illetve személyesen ügyfélfogadási időben (hétfő: 12.30-18.00, szerda: 8.15-12.00 és 12.30-16.30, péntek: 8.15-11.30) a Polgármesteri Hivatalban (Pétervárad utca 2.).

Bízom benne, hogy a pályázati lehetőséget kihasználva minél több építészeti értéket tudunk megmenteni ezzel is emelve Zugló presztízsét.

Tisztelettel:
Karácsony Gergely
polgármester

Letölthető dokumentum:

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb