Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hirdetmény engedélyezési eljárás szüneteltetéséről

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Jegyzője, mint elsőfokú építéshatóság a Budapest XIV. kerület, Telepes u. 28. sz. alatti, 31118. hrsz-ú ingatlanra vonatkozó építési engedélyezési eljárás szüneteltetéséről döntött az EPHAT/400005-13/2019. számú végzésében.

Az elsőfokú építéshatóság megállapította, hogy az eljárásban több mint ötven ügyfél érintett, ezért az elsőfokú építéshatóság hirdetményi úton tart kapcsolatot az ügyfelekkel.

Értesítendő ügyfelek:

  • Budapest XIV. kerület, Telepes u. 26., 31117. hrsz-ú ingatlan tulajdonosai és rendelkezni jogosultjai
  • Budapest XIV. kerület, Telepes u. 30., 31121. hrsz-ú ingatlan tulajdonosai és rendelkezni jogosultjai

Az elsőfokú építéshatóság az általános közigazgatási rendtartásról szóló 2016. évi CL. törvény (a továbbiakban: Ákr.) 88. § (1) bekezdés c) pontja és az építésügyi és építésfelügyeleti hatósági eljárásokról és ellenőrzésekről, valamint az építésügyi hatósági szolgáltatásról szóló 312/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 10. § (4) bekezdés h) pontja alapján tájékoztatja az érintettet, hogy az ügyfél vagy meghatalmazottja az EPHAT/400005-13/2019. számú döntést jogosultságának igazolása mellett Budapest Főváros XIV. Kerület Zuglói Polgármesteri Hivatala Építéshatósági Osztály ügyfélszolgálatán (1145 Budapest, Bácskai utca 53.) előre egyeztetett időpontban átveheti, illetve a rendelkezésre álló iratanyagokat megtekintheti.

Az erről szóló dokumentum ide kattintva tekinthető meg.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb