Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hirdetmény építési engedély jogutódlásáról

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Jegyzője, mint elsőfokú építéshatóság a Budapest XIV. kerület, Egressy u. 113. H-1. sz. alatti, 40091/12. hrsz-ú ingatlanra tervezett 5 db 7 szintes, 183 db lakást és 4 db üzletet magába foglaló társasházak felépítésére vonatkozó 8/354-23/2010. számú építési engedély jogutódlásáról döntött a 4/182672-2/2016. számú határozattal.

Az elsőfokú építéshatóság megállapította, hogy az eljárásban több mint ötven ügyfél érintett, ezért az elsőfokú építéshatóság hirdetményi úton tart kapcsolatot az ügyfelekkel.

Az erről szóló dokumentumot IDE KATTINTVA olvashatja.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb