Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hirdetmény építési engedélyről

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Jegyzője, mint elsőfokú építéshatóság a HSP Gasztro Kft. (1158 Budapest, Késmárk utca 32.) kérelmére Budapest XIV. kerület, Gvadányi utca 29-31. sz., 40368/77 hrsz. alatti ingatlanon tervezett új raktárépület építésére az EPHAT/400279-40/2018 számú határozattal építési engedélyt adott.

Az elsőfokú építéshatóság megállapította, hogy az eljárásban több mint ötven ügyfél érintett, ezért az elsőfokú építéshatóság hirdetményi úton tart kapcsolatot az ügyfelekkel.

Értesítendő ügyfelek:

  • 1144 Budapest, Rátót utca 11. számú ingatlan tulajdonosai, rendelkezni jogosultjai
  • 1144 Budapest, Remény utca 38. számú ingatlan tulajdonosai, rendelkezni jogosultjai
  • 1144 Budapest, Remény utca 40. számú ingatlan tulajdonosai, rendelkezni jogosultjai

Az erről szóló dokumentumot ide kattintva olvashatja.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb