Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hirdetmény építési engedélyről

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Jegyzője, mint elsőfokú építéshatóság CORDIA Ingatlanbefektetési Alap (1082 Budapest, Futó utca 4345. VI. em.) kérelmére Budapest XIV. kerület Fischer István u. 125. számú, 40091/13 hrsz. alatti ingatlanon új 4 épülettömbből álló, pince + földszint + 5 emeletes kialakítású, összesen 199 db lakást tartalmazó épületegyüttes építésére, valamint épületenként 1-1, összesen 4 db felvonó és a felvonókat működtető elektromos villanymotor létesítésére az EPHAT/400694-33/2018 számú, 2018. december 10-én kelt határozatával építési engedélyt adott.

Az elsőfokú építéshatóság megállapította, hogy az eljárásban több mint ötven ügyfél érintett, ezért az elsőfokú építéshatóság hirdetményi úton tart kapcsolatot az ügyfelekkel.

Értesítendő ügyfelek:

  • Budapest XIV. kerület, Egressy út 113/J-K, 40091/11 hrsz-ú ingatlan tulajdonosai és rendelkezni jogosultjai
  • Budapest XIV. kerület, Egressy út 113/H-I, 40091/12 hrsz-ú ingatlan tulajdonosai és rendelkezni jogosultjai

Az erről szóló dokumentum ide kattintva olvasható.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb