Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hirdetmény használatbavételi engedélyezési eljárás szüneteltetéséről

HIRDETMÉNY

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Jegyzője, mint elsőfokú építéshatóság hatáskörében eljárva a Budapest XIV. kerület, Komócsy utca 24/B sz. alatti, 31319/2 hrsz-ú ingatlanra vonatkozó fennmaradási és egyben használatbavételi engedélyezési eljárást az EPHAT/400814-14/2019 számú végzéssel szüneteltettem.

Megállapítottam, hogy az eljárásban több mint ötven ügyfél érintett, ezért hirdetményi úton tartok kapcsolatot az ügyfelekkel.

Értesítendő ügyfelek:

  • Budapest XIV. kerület, Komócsy u. 24/A. szám alatti, 31319/3 hrsz-ú ingatlan tulajdonosai és rendelkezni jogosultjai
  • Budapest XIV. kerület, Szugló u. 93-95. szám alatti, 31307 hrsz-ú ingatlan tulajdonosai és rendelkezni jogosultjai

A hirdetmény teljes szövegét IDE KATTINTVA olvashatja.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb