Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hirdetmény kérelem elutasításáról

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Jegyzője, mint elsőfokú építéshatóság a Budapest XIV. kerület, Jávorka Ádám utca 15. számú, 31260/183 hrsz. alatti ingatlanon meglévő Zsinagóga-kultúrterem felújításának, bővítésének engedélyezésére vonatkozó építési engedélyezési eljárás felfüggesztésére vonatkozó kérelem elutasításáról, valamint egyidejűleg az építési engedély iránti kérelem elutasításáról döntött a 4/183287-8/2016 számú határozattal.

Az erről szóló dokumentum IDE KATTINTVA olvasható.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb