Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hirdetmény közigazgatási végrehajtási eljárásról

Végzés

Értesítem, hogy Kuru Lajos, (utolsó ismert lakóhelye: 5472 Tiszakürt, Muszályszőlő u. 41., továbbiakban: ügyfél), ügyében 2018. január 19. napján közigazgatási végrehajtási eljárás indult, azonban az eljárást megindító irat közlése meghiúsult, a végzés “kézbesítés akadályozott” jelzéssel érkezett vissza. Az ügyfél vagy meghatalmazottja az 1/3152/2018. sz. döntést a Budapest Főváros XIV. Kerület Zuglói önkormányzat Polgármesteri Hivatala hivatali helyiségében, ügyfélfogadási időben veheti át.

E döntés ellen a kézhezvételtől számított 15 napon belül fellebbezést lehet benyújtani, amelynek illetéke 3.000.-Ft. A fellebbezés illetékét illetékbélyeg formájában kell leróni. A fellebbezést – az annak elbírálására jogosult Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló önkormányzata Képviselő-testületéhez kell címezni és Budapest Főváros XIV. Kerület Zuglói Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (1145 Budapest, Pétervárad u. 2. fszt.) személyesen lehet benyújtani, vagy a Hivatal címére postai úton eljuttatni.

Az erről szóló dokumentum ide kattintva olvasható.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb