Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hirdetmény zajkibocsátási határértékek megállapításáról

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Jegyzője 1/17202/2018/18. számon a TV2 Zrt. (cégjegyzékszám: Cg. 01 10 049017; a továbbiakban: Üzemeltető) által a Budapest XIV. Kerület, Róna utca 174. sz. (a továbbiakban: Létesítmény) alatti ingatlan területén, az üzemeltetésében levő légkondicionáló berendezések, mint üzemi zajforrások 1. pontban megállapított hatásterületén a környezeti zajkibocsátási határértékeinek megállapítása iránt benyújtott kérelme alapján az alábbi döntést hozta.

A határértékek, valamint az erről szóló teljes dokumentum ide kattintva olvasható.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb