Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hotelszarkák

A fiatal pár hoteleket járva kereste az alkalmat, kit hogyan lophat meg. Egy 900 ezer forintos órával sem tudtak elszámolni.

Április 11-én egy zuglói hotelből érkezett bejelentés, miszerint az egyik ott lakó férfit meglopták. A helyszínre kiérkező járőröknek a 46 éves sértett elmondta, hogy a hotelben lakik, előző nap fáradtan érkezett haza, valószínűleg rosszul csukta be a szobája ajtaját, és az nyitva maradt. Mikor másnap reggel felébredt, észrevette, hogy eltűnt a nadrágja a benne tartott pénzével és irataival együtt.

Az adatkutatás során a járőröknek feltűnt egy, szintén a hotelben lakó fiatal pár, akik a hotel személyzetének is gyanúsak voltak. A járőrök őket is kihallgatták, és eközben azt tapasztalták, hogy egy idő után belezavarodtak a mondanivalójukba, végül be is ismerték, hogy ők vitték el a nadrágot a sértett szobájából. Illetve elmondták azt is, hova dobták ki a zsebében lévő iratokat, melyeket így megtaláltak a rendőrök, ám a pénz elvételét tagadták.

A szobájukban tartott kutatás során előkerült egy közel 900.000 forint értékű férfi karóra is, mellyel nem tudtak elszámolni. A pár mindkét tagja – külön-külön – úgy nyilatkozott, hogy azt ő vette, ezért a rendőrök lefoglalták az órát, a párt pedig bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták, és a kerületi rendőrkapitányságon előállították.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb