Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Húsvéti hétvége krónikája

A szokásokhoz igazodva az idén sem maradt el a húsvéti közúti ellenőrzés, noha koronavírusos hírről nincs tudomásunk.

A rendőrök a húsvéti hosszú hétvége alatt négy főt fogtak el az ellenük kiadott körözés alapján a kerületben. Többek között a Vezér úton igazoltatták azt a férfit, aki a jogerős börtönbüntetését nem kezdte meg. A hosszú hétvégén történt, hogy a rendőrök a Pillangó utcában megállítottak egy gépkocsit. Az ellenőrzés során kiderült, hogy nem csak a sofőr volt híján vezetői engedélynek, de még a gépkocsi papírjai is érvénytelenek voltak. A rendőrök megállapították, hogy a rendszám sem a megállított kocsihoz tartozik, mert azt korábban már elvették a hatóságok egy másik intézkedésnél. A körzeti megbízottak előállították a sofőrt a kapitányságra, és vele szemben feljelentéssel éltek. Az ünnepek alatt a járőrök két esetben állítottak meg olyan gépkocsit, amelynek a sofőrjénél az alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, két esetben pedig bódult vezetés miatt kezdeményeztek eljárást.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb