Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ingyenes városnézés

Az Idegenvezetők Világnapja alkalmából a főváros idegenvezetői ingyenes városnézésekre hívják a hazai érdeklődőket. A 2020. február 20-23. között megrendezett programsorozat keretében lesznek tematikus séták, dunai hajózások, különjáratú villamosok, tárlatvezetések, épületbejárások és múzeumlátogatások is Budapest különböző pontjain, többek között Zuglóban. A kerekesszékkel közlekedők számára e célra kialakított, rámpás mikrobuszos városnézést szerveznek.

A programok többsége térítésmentesen lesz, de előzetes regisztráció szükséges a bkik.hu oldalon.

A négy napos turisztikai esemény szervezője a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) Kereskedelmi Tagozata, valamint idegenvezetői, társszervező pedig a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ (BTFK), valamint a Bevásárló- és Tematikus Utcák Menedzsmentje (BUM).

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb