Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Jó tanuló, jó sportoló pályázatot ír ki az önkormányzat

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata pályázatot ír ki Jól sportoló, jól tanuló diákok támogatására. A pályázat célja a tanuló ifjúság ösztönzése a szellemi és fizikai képességek folyamatos fejlesztésére, az eredményes tanulásra, a magasabb szintű sportolásra, továbbá az egészségfejlesztő testmozgás és az egészséges életmód népszerűsítése, a fair-play szellemének ápolása, a tehetséggondozás segítése, a legkiválóbbak segítése.

A díjra Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata által működtetett általános iskolák és középiskolák tanulói jogosultak, akik megfelelnek a korcsoportonként meghatározott kritériumoknak.

A pályázatok benyújtási határideje: 2015. november 20.

A pályázattal kapcsolatban Nagy László József intézményi referensnél lehet érdeklődni, a 06-1-8729-472-es telefonszámon vagy a nagy.laszlo@zuglo.hu e-mail címen.

Letölthető dokumentumok:

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb