Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Jutalmazták a legjobbakat

A képviselő-testület csütörtöki ülésén elismeréseket adott át a polgármester az elmúlt időszakban kimagasló munkát végző rendvédelmi szakembereknek, szociális- és egészségügyi dolgozónak.

Karácsony Gergely polgármestertől Lesják Barbara rendőr főtörzszászlós a Hónap Rendőre, Gróf István tűzoltó főtörzsőrmester a Hónap Tűzoltója, Sebestyén Attila közterület-felügyelő a Hónap Önkormányzati Rendésze, Kovács Erzsébet, Maurer Réka, Móosz Imréné valamint Szabó Józsefné a Hónap Szociális Dolgozója, Kelemen Krisztina Hajnalka és Muhorai László a Hónap Egészségügyi Dolgozója kitüntetést vehette át.

Nemzetközi bűncselekményt elkövetők elfogásában való eredményes közreműködéséért jutalomban részesült Kiszi István címzetes rendőr főtörzszászlós, Németh Ferenc rendőr főtörzszászlós, Sütő László rendőr törzszászlós, valamint Vasvári János címzetes rendőr zászlós.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb