Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Karbantartási munkák miatt csökkenhet a víznyomás a kerületben

A Fővárosi Vízművek karbantartást végez április 15. és 23. között több szakaszban a kerület ivóvízellátásában meghatározó szerepet betöltő észak-pesti főnyomóvezetékeken, a munkálatok víznyomáscsökkenést, vízzavarodást okozhatnak.

A főnyomóvezetékek öblítését a vízművek 15-én és 16-án, 19-én és 20-án, valamint 22-én és 23-án reggel 7 óra és délután 3 óra között végzi.

A járványhelyzetre való tekintettel a vízművek mindent megtesz annak érdekében, hogy a vízellátás zavartalan legyen, vannak azonban olyan halaszthatatlan karbantartási munkák, amelyek elmulasztása esetlegesen a vízminőség biztonságát veszélyeztethetné. Ezek közé tartozik a város vízellátása szempontjából meghatározó gerinc- és főnyomóvezetékek öblítése.

A társaság igyekszik a szolgáltatás folyamatosságát fenntartani, minden tervezett karbantartási vagy rekonstrukciós munka esetében gondos mérlegelést követően, még fokozottabb előkészítéssel és figyelemmel járnak el azért, hogy a vírus miatt az eddigieknél is jobban felértékelődött, a fertőzés terjedésének megakadályozásában kulcsfontosságú ivóvíz zavartalanul rendelkezésére álljon minden fogyasztónak.

A minden tavasszal és ősszel esedékessé váló hálózattisztítás minden esetben kizárólag az illetékes hatóságok és intézmények előzetes tájékoztatását és a velük való egyeztetést követően történhet.  A több évtizede kialakított menetrend és eljárás szerint, a technológiai és közegészségügyi előírások legszigorúbb betartásával végzik szakembereink az idei év első hálózatöblítéseit is.

A tervezett karbantartási munkálatok elvégzése hosszú távon biztosítja a kerület lakosainak és intézményeinek a biztonságos, zavartalan szolgáltatást és a folyamatosan jó minőségű ivóvizet.

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb