Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Koncert és meglepetés várta a gyerekeket

Százharminc gyereket leptek meg ajándékkal a Zuglói Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Karácsonyra hangolódva elnevezésű programján, december 14-én.

A nehéz anyagi körülmények között élő gyerekek kívánságait összegyűjtötték, így az adományozók személyre szóló meglepetéssel készülhettek a csütörtöki ünnepségre.

A rendezvényen fellépett az Eszter-lánc mesezenekar, ezt követően a gyerekek és az ajándékozók közös asztalhoz ülve beszélgettek. Az ajándékozók között volt mások mellett Szabó Rebeka alpolgármester is.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb