Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Közbiztonsági fórum a kerületben

Évente kétszer rendeznek közbiztonsági fórumot Zuglóban, a november 10-i rendezvényen a megelőzésről és a trükkös lopásokról is szó esett.

“A Budapesti Rendőr-főkapitányság fontosnak tartja a lakossággal való kapcsolattartást, melyet ezeken a fórumokon is erősíteni kívánunk” – mondta a csütörtöki rendezvényen a zuglói kapitányság megbízott vezetője.

Váradi Attila rendőr alezredes hozzátette, évente kétszer rendeznek fórumot, ahol meghallgatják a lakosság panaszait, észrevételeit, amelyekre vagy a helyszínen válaszolnak, vagy olyan tapasztalatokat szereznek általuk, amelyeket később hasznosítani tudnak munkájuk során.

A közbiztonsági fórumokon kiemelten fontos az idősebb korosztály tájékoztatása, így elsősorban az őket érintő problémákról, a trükkös lopásokról, nyakláncletépőkről beszélgettek.

A Zuglóban működő szervezetek közül pedig a Tábornok utcában található Tiszta Jövőért Alapítvány képviseltette magát, melynek köszönhetően a prevenció fontossága is bekerült a novemberi fórum témái közé.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb