Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Közjegyzői hirdetmény – 11066/N/528/2023/8. – Lajos

HIRDETMÉNY

A közjegyzőhelyettes a Budapesten, 2023. augusztus 06. napján meghalt néhai

Dr. Lajos Györgyi Jolán, születési neve: Lajos Györgyi Jolán
(született: Budapest, 1948. szeptember 1., anyja születési neve: Haberdik Eszter)

volt 1141 Budapest, Vezér utca 91. alatti lakos örökhagyó hagyatéki eljárásában – tekintettel arra, hogy arra vonatkozó adat merült fel, hogy más törvényes örökös hiányában a Magyar Állam örököl – az alábbi hirdetményt bocsátja ki:

A közjegyzőhelyettes felhív mindenkit, aki a hagyatékra öröklésben érdekeltként igényt tart, hogy igényét a hirdetményi kézbesítéstől számított 30 napon belül dr. Fullér Krisztina közjegyzőnél írásban jelentse be.

Ha e határidőn belül a hagyatékra örökösként érdekelt nem jelentkezik, a közjegyzőhelyettes a Magyar Állam törvényes öröklését állapítja meg és a hagyatékot, az arra más jogcímeken bejelentett igényekre is tekintettel az általános szabályok szerint adja át.

A hirdetmény közzétételének napja: 2024. február 08. napja. A hirdetményt a közzététel napjától számított 15. napon kell kézbesítettnek tekinteni.


A hirdetmény teljes, hiteles szövegét IDE KATTINTVA olvashatja el.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb