Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Közjegyzői hirdetményi idézés – 11066/N/233/2023/21. – Csikósné Fejér

HIRDETMÉNYI IDÉZÉS

A közjegyzőhelyettes a Budapesten, 2022. december 11. napján meghalt néhai

Csikósné Fejér Ágnes Márta, születési neve: Fejér Ágnes Márta
(született: Szeged, 1945. január 25., anyja születési neve: Szűcs Rozália)

volt 1149 Budapest, Vezér utca 153. 3. em. 311. /Olajág Idősek Otthona/ szám alatti lakos örökhagyó hagyatéki eljárásában – tekintettel arra, hogy az örökségnek a törvényes örökösök által történt visszautasítása folytán arra vonatkozó adat merült fel, hogy más törvényes örökös hiányában a Magyar Állam örököl – az alábbi hirdetményt bocsátja ki:

A közjegyzőhelyettes felhív mindenkit, aki a hagyatékra öröklésben érdekeltként igényt tart, avagy a hagyatékra más polgári jogi jogcímen igényt kíván érvényesíteni, hogy igényét a hirdetményi kézbesítéstől számított 30 napon belül dr. Fullér Krisztina közjegyzőnél írásban, de legkésőbb az ügyben

2024. év március hó 21. napjának 10.00 órájára

a közjegyző hivatali helyiségébe (1143 Budapest, Szobránc utca 1. fsz. 2., bejárat a Besnyői utcai kertkapun keresztül) kitűzött hagyatéki tárgyaláson jelentse be.

Ha e határidőn belül a hagyatékra örökösként érdekelt nem jelentkezik, a közjegyzőhelyettes a Magyar Állam törvényes öröklését állapítja meg és a hagyatékot, az arra más jogcímeken bejelentett igényekre is tekintettel az általános szabályok szerint adja át.

A hirdetmény közzétételének napja: 2024. február 08. napja. A hirdetményt a közzététel napjától számított 15. napon kell kézbesítettnek tekinteni.


A hirdetmény teljes, hiteles szövegét IDE KATTINTVA olvashatja el.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb