Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Különleges nőnap a Vakok Állami Intézetében

A nőiesség hangsúlyozása, megerősítése, a tanácsadás állt a középpontban a Vakok Állami Intézetében tartott nőnapon március 5-én.

Az intézményben minden évben kiemelten figyelnek arra, hogy olyan programokkal várják a látássérült hölgyeket, amelyek segítenek nekik abban, hogy kihangsúlyozhassák nőiességüket. A megnyitó után versekkel, dalokkal köszöntötték a vendégeket.

Az idei rendezvény fő témája a sminkelés volt, de büféasztal és frissítő masszázs is várta az ünnepelteket, akik természetes kozmetikumokat is készíthettek. A gyöngyfűző szakkör férfi tagjai pedig karkötőket, virágokat ajándékoztak a hölgyeknek.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb