Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Lakók jelentették be az összetört autót

Összetört autóról érkezett bejelentés a kerületi kapitányságra, a nyomok a Kassai tértől a közeli benzinkútig vezettek.

A körzeti megbízottak a helyszínen megállapították, hogy a jármű nem ott szenvedett balesetet, hanem korábban és máshol. Összetört állapotban eddig jutottak el vele, majd felmondta a szolgálatot.

A rendőrök átadták a helyszínt a helyszínelőknek, maguk pedig a közeli benzinkútra mentek, hátha ott is járt a sérült autó, amelyről esetleg felvétel is készült. A benzinkúton aztán nemcsak nyomokat, hanem az autó vezetőjét is megtalálták.

A rendőrök rögtön kiszúrták azt a két férfit, akik közül az egyik a balesetes autó nyilvántartásban szereplő tulajdonosára hasonlított, és igazoltatták őket. Ennek során beigazolódott a gyanújuk. Az autó tulajdonosa elmondta, hogy a Hősök terén szenvedtek balesetet, és a Kassai térig jutottak vele. Ugyanakkor arra, hogy ki vezette a járművet, ellentmondásos válaszokat kaptak. Olyan személyeket említett a gyanúsított, akik nem voltak ott, illetve elmondta, a másik barátja csak azért volt jelen, mert tőle akart segítséget kérni a jármű hazaszállításában. A rendőrök nem hagyták annyiban a többször ellentmondásokba keveredő férfit, aki végül beismerte, ő vezette a járművet. És azt is beismerte, hogy mindezt azért titkolta a rendőrök elől, mert ittas állapotban volt.

Az elmondottak alapján a körzeti megbízottak a helyszínen elfogták a férfit, akit mintavétel céljából előállítottak a kerületi kapitányságra.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb