Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Lakossági kérdőív a fővárosi lakosság környezeti levegő minőségére hatással lévő jellemzőinek, szokásainak megismeréséről

A Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztályának (továbbiakban: Környezetvédelmi Hatóság) Levegő- és Zajvédelmi Osztálya elkészítette a Budapest és környéke légszennyezettségi agglomerációra vonatkozó, a levegő minőségének javítását célzó intézkedési tervet, melynek felülvizsgálata jelenleg folyamatban van.

Ezzel kapcsolatban a Környezetvédelmi Hatóság a lakosság részére egy kérdőívet állított össze, amelynek célja a lakosság környezeti levegő minőségére hatással lévő jellemzőinek, szokásainak megismerése. A kérdőív személyes adatot nem gyűjt, anonim és kitöltése önkéntes. A beérkező adatok az Intézkedési Terv felülvizsgálata során kerülnek majd felhasználásra.

A kérdőív az ALÁBBI LINKEN tölthető ki.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb