Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Lecsúszott a dobogóról a Vasbányai-Mike páros

A bakui Európa Játékokon újabb pontszerző helyet szereztek a zuglói sportolók. A kenu kettesek 1000 méteres küzdelmében a Vasbányai Henrik – Mike Róbert duó végzett a negyedik helyen.

Oláh Tamás tanítványaitól előzetesen érmet vártak, de az is igaz, hogy a kajak-kenu sportban nem a bakui játékok számítanak az év fő versenyének. Az olimpia szempontjából rendkívül fontos világbajnokságot rendeznek majd Milánóban, így a versenyzők elsősorban az augusztusi eseményre fókuszálnak.

Ennek ellenére rangos mezőny gyűlt össze Bakuban is, ahol a magyar egységnek komoly riválisokkal kellett megküzdenie a helyezésekért. Az 1000 méteres finálét végül a fehérorosz duó nyerte az oroszok és a németek párosa előtt. Vasbányaiék pedig ezúttal negyedikként értek célba.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb