Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Lezárják péntektől a Hősök tere környékét

A hétvégén lezárásokra kell készülni Nemzeti vágta miatt, amit a Hősök terén tartanak szombaton és vasárnap.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közlése szerint péntek (szeptember 30.) 16 órától hétfő 4.30-ig lezárják az Andrássy utat a Bajza utca és Dózsa György út között, a Hősök terét, az Állatkerti körút egy szakaszát a Gundel Károly út és Hősök tere között, a Kós Károly sétányt, valamint az Olof Palme sétányt a Zichy Mihály út és a Hősök tere között.

Emellett szombaton 8 és 20 óra között, valamint vasárnap 8 órától hétfő 4.30-ig lezárják a Dózsa György utat a Városligeti fasor és a Podmaniczky utca között – tették hozzá.

A forgalmi változások érintik a közösségi közlekedést is: a 105-ös és a 178-as, a 20E, 30-as, a 30A és a 230-as buszok, a 75-ös trolibusz és a 979-es, valamint a 979A éjszakai buszok terelt útvonalon járnak, ezért nem érintenek bizonyos megállókat.

Az 1-es metró szombaton és vasárnap – amennyiben a rendezvény látogatóinak száma indokolja – a megszokottnál sűrűbben közlekedik, azonban biztonsági intézkedésként lezárhatják a Hősök tere állomást a forgalom elől – derül ki BKK közleményéből.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb