Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Magyarország legnagyobb BENU gyógyszertára nyílt meg Zuglóban

Nemrég teljesen megújult és kibővült a SUGÁR Üzletközpontban található gyógyszertár, ami évek óta szolgálja ki a zuglói lakosokat. A gyógyszertár az átalakításnak köszönhetően Magyarország jelenleg üzemelő legnagyobb BENU létesítménye, melynek átadóján részt vett Rózsa András, Zugló egészségügyért felelős alpolgármestere is.

Az utóbbi időben a vezető gyógyszertárak szerepe világszerte átalakult. Ma már nemcsak egy a betegség esetén szükséges funkcionális térről beszélünk, hanem egy olyan létesítményről, ami az egészséget helyezi a fókuszba. Egyre nagyobb a szerepe a kényelmesen kialakított tereknek, az energiatakarékosságnak és a környezettudatosságnak, valamint a szabadpolcos rendszereknek – ennek a gondolatiságnak a mentén újult meg a Sugárban található BENU Gyógyszertár.

Az átalakítás a cég új, modern koncepciója szerint zajlik, a végeredményben pedig a praktikum és kényelem találkozik. A vásárlók a megszokott szakértői kiszolgálás mellett, letisztult szín- és formavilágú, szabadpolcos rendszerben is válogathatnak. Ez azért is kiemelten fontos, mert egyre többen vannak azok, akik a felírt gyógyszereken kívül az egészségmegőrző és dermokozmetikai termékeket keresik a gyógyszertárban, amiből még szélesebb választék lesz majd elérhető.

“Egy gyógyszertár esetében is fontos, hogy folyamatosan figyeljen a vásárlók igényeire. Az utóbbi időben egyértelműen észrevehetővé vált, hogy már nemcsak betegség esetén jönnek be a vásárlók, de az egészségmegőrzés és megelőzés is éppen olyan fontos. Az átalakulás azt szolgálja, hogy ha valaki bejön hozzánk a lehető legkényelmesebben és leghatékonyabban tudjon vásárolni, vagy éppen csak információt szerezni” – mondta Dr. Tulok Balázs, a SUGÁR Gyógyszertár gyógyszertárvezetője.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb