Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Megújul a Csömöri úti felüljáró felhajtója – Figyelem: forgalomkorlátozás!

2023. március 7. és 12. között nagyfelületű aszfaltozást végez a Budapest Közút a XIV. kerületi Csömöri úti felüljáró felhajtóján.

A szakemberek a Cinkotai úti csomópont utáni szakaszon mintegy 200 méter hosszon, 1943 négyzetméternyi felületen végeznek marás-aszfaltozást – tájékoztatta az Önkormányzatot a Budapest Közút. A munkálatoknak köszönhetően egységes, homogén burkolat lesz a korábban felújított felüljárón és annak felhajtóján egészen a Cinkota úti csomópontig.

Március 7. és 9. között éjjeli munkavégzés lesz egy forgalmi sávban, és mellette két forgalmi sávban haladhat a forgalom. A sávlezárás 21 órától másnap hajnali 4 óráig fog tartani. Március 10. és 12. között nappali munkavégzés mellett az érintett szakasz le lesz zárva az autósforgalom előtt,  csak a BKK és a Volán járatai haladhatnak át a felüljárón egy forgalmi sávban, irányonként váltakozó, lámpás forgalomirányítás mellett. A korlátozás pénteken reggel 6 órától vasárnap 23 óráig lesz érvényben.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb