Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Megvan az első riói aranyérem

Aranyérmet szerzett a Rio de Janeiroban zajló olimpiai tesztversenyen a Szabó Gabriella, Kozák Danuta összeállítású női kajakpáros. Ezzel Zugló díszpolgára lett az első magyar versenyző, aki valamelyik riói olimpiai pályán aranyérmet szerzett.

A nemrég világbajnoki címet szerzett Szabó Gabriella – Kozák Danuta kajakpáros rajt-cél győzelmet aratva nyerte meg a párosok 500 méteres küzdelmét. Gabiék sikere rendkívül meggyőző volt, a második német egységre több mint öt tized másodpercet sikerült ráverniük. A Szabó – Kozák duó hosszú szünetet követően nyár derekán állt ismét össze, azóta pedig már világbajnoki címet, országos bajnoki címet és előolimpiát is nyertek.

A szeptember eleji kajak-kenu előolimpia mindenki számára tesztversenynek számít. A szervezők a kajak-kenu pályájukat tesztelik, a sportolók pedig a rájuk váró nehézségekkel, a vízzel, az akklimatizációval, az ellátással és az ellenfelekkel ismerkednek.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb