Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Online is lehet időpontot kérni a szakrendelőbe

Elindította online előjegyzését a Zuglói Egészségügyi Szolgálat (ZESZ). A szolgáltatást azért fejlesztették, hogy  gyorsabb, kényelmesebb és hatékonyabb legyen a betegellátás.

Online időpontot a ZESZ honlapján, a www.zesz.hu címen foglalhatnak azok, akik zuglói lakcímmel rendelkeznek, vagy zuglói a háziorvosuk, és adataik már szerepelnek a ZESZ adatbázisában. “Szakrendeléseink többségébe előjegyzés alapján fogadjuk a betegeket, e technikai fejlesztésnek köszönhetően pár perc alatt foglalhatnak időpontot a kerületben élők. Kényelmesebb, egyszerűbb és gyorsabb lett a folyamat”- mondta Dr. Révai Tamás, a ZESZ igazgató főorvosa.

Nem lehet ugyanakkor a weboldalon keresztül időpontot foglalni a gyermek pszichiátriára, a terhesgondozásra, a pszichiátriai szakrendelésre és gondozásra, a diabetológiai szakrendelésre, a Hermina úti ideggyógyászati szakrendelésre, az addiktológiai szakrendelésre és gondozásra, az ultrahang és kontrasztanyagos röntgen vizsgálatokra. A fizioterápiára, a gyógytornára és a masszázsra pedig személyesen kell időpontot egyeztetni.

Az online előjegyzésről bővebben IDE KATTINTVA olvashatnak.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb