Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Óvodánál fogtak betörőt a zuglói rendészek

A szünetet kihasználva tört be egy óvodába egy ismeretlen férfi, akit a zuglói rendészek tetten értek és átadták a rendőrségnek.

A rendészeknek az tűnt fel járőrözés közben, hogy az óvoda egyik csoportszobájának ajtaja, ami az udvarra nyílik, nyitva van, és sérüléseket is láttak rajta. Értesítették a rendőrséget, és amíg a járőr érkezésére vártak, észrevették, hogy egy férfi az udvaron keresztül a nyitott ajtó felé siet, ám amikor meglátta a rendészeket, a kerítés felé iszkolt, azon átugrott, és menekülni próbált.

Őt sikerült feltartóztatni, kérdőre vonták, mit keresett az óvoda területén, de erre nem tudott hihető választ adni, később őt átadták a kiérkező rendőröknek.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb