Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Piknikkel búcsúztatták az évet

Sorversenyekkel, családi programokkal, bemutatókkal búcsúztatták a 2016/2017-es óvodai évet a Zuglói Zöld Lurkók Óvodában.

Az intézményben több mint tízéves hagyomány, hogy családi piknikkel zárják a tanévet. – Játékos sportfeladatokkal várjuk a gyereket és a szüleiket, közösen főzünk. Idén két üstben paprikás krumpli készül – mondta Balassa Márta, az óvoda vezetője.

 

A pénteki programon részt vett Hevér László György önkormányzati képviselő is, aki az Álmos Vezér Gimnázium és Általános Iskola oklevelét adta át az ovinak, amit azért kaptak, mert ők volt a legaktívabbak az Álmos Manó versenyen.

Az elismerés mellé az iskola és a képviselő összesen 10 ezer forint játékvásárlási utalvánnyal is megajándékozta az óvodát.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb