Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Rajzok meséltek a nyári élményekről

Rajzpályázatot hirdetett a tanév elején a Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Kft. a nyári táborokban részt vevő gyerekeknek. A legszebb alkotásokat december ötödikén díjazták.

Az önkormányzati cég felhívására több mint nyolcvan pályamű érkezett, amelyeket a két táborvezető, Szűcs József és Török Béla, valamint a Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Kft. pedagógusa, Csaniga Andrea értékeltek. A rendezvényhez a helyszínt a zuglói önkormányzat biztosította, így a szervezők a Polgármesteri Hivatal tetőtéri klubszobájába hívták a legjobban rajzoló gyerekeket. Az eredményhirdetésre Karácsony Gergely polgármester is ellátogatott.

Fotó: Képszerkesztőség

A zsűri értékelése alapján különdíjban részesült Tímár Anna (Herman Ottó), Sándor Levente és Lencsér Daniéla (Jókai Mór), Tóth Nádja (Hunyadi János), Novák Dávid (dr. Török Béla EGYMI), Ungár Emese (dr. Mező Ferenc), illetve a Zuglói Munkácsy több tanulója, Erdélyi Maja, Szlobodnyik Bori, Nádasdy Tamás, Szekeres Lili, Balás Panna, Várnagy Csaba és Csurka Júlia.

Ezt követően a legjobb munkák alkotói vehették át az elismeréseiket: alsó tagozaton Dóri Anna (Zuglói Munkácsy), Metz Katalin (Zuglói Munkácsy) és Hangay-Timár Luca (Hunyadi János), míg felső tagozaton Gilyán Janka (Zuglói Munkácsy), Simon Viktória (Liszt Ferenc) és Günsberger Zsófia (Jókai Mór).

A díjazott művek egyelőre alkotóiknál maradnak, de a szervezők megígérték, hogy a jövő évi soltvadkerti táborban az idei rajzokat is kiállítják.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb