Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Rendőrmotorokat adományoztak a polgárőröknek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság két darab négyhengeres, egyenként 650 köbcentis motorkerékpárt adományozott a Budapesti Polgárőr Szövetségnek.

A járműveket a BRFK Teve utcai székháza dr. Terdik Tamás rendőr dandártábornok, budapesti főkapitány előtt személyesen adta át Kardos Pálnak, a fővárosi polgárőrök vezetőjének. A főkapitány az átadás alkalmával elmondta, ezzel a gesztussal is szeretnék elismerni a polgárőrök munkáját, illetve a két jó állapotú motorral szeretnék segíteni, hogy a polgárőrök a jövőben még hatékonyabban tudjanak majd együttműködni a rendőrökkel. A két Suzukit korábban a rendőrök használták, ám mindkét jármű jó állapotban van. A motorokat a szabályok szerint a polgárőrségnek kijelölt megkülönböztető jelzésekkel fogják ellátni, és ezt követően az erre kiképzett polgárőrök a fővárosban járőröznek velük.

Motoros polgárőröket ezután Zuglóban is gyakran fogunk látni – ígérték.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb