Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Segítenek a stresszkezelésben

Produktívabb év, produktívabb én címmel szervez ingyenes előadást a ZEFI a Cserepeházban.

A programon Fendrik Bertalan pszichológus és coach után Jónás Vera énekes, dalszerző válaszol a témával kapcsolatos kérdésekre.

– A szakember előadásának keretében olyan technikákat ismerhetnek meg a hallgatók, amelyek révén hatékonyan kezelhetik a stresszes helyzeteket, valamint az eredményes időgazdálkodáshoz is tanulhatnak néhány módszert – mondta Szécsi Emese, a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda ZEFI vezetője, és hozzátette, az eredményes programtervezés támogatására évtervező füzettel ajándékozzák meg a január 24-i program résztvevőit.

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szervezők a zefi@zesz.hu címre várják a jelentkezéseket.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb