Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Szomszédolás a Mókavár oviban

Másodjára szomszédoltak a Róna parkban és a környékén élők a Zuglói Mókavár Óvoda és Móka-kacagás Bölcsőde udvarán. A résztvevők az önkormányzat munkatársaival, az intézmények, civil szervezetek képviselőivel is találkozhattak a szeptember 22-i Szomszédünnepen.

Amíg a kicsik arcfestésen, kézműves foglalkozáson voltak, addig a felnőttek ismerkedhettek a kerületben lévő intézmények, civil szervezetek, szolgáltatók munkatársaival, valamint felmérhették egészségügyi állapotukat, vagy épp KRESZ-tudásukat.

– Tavaly hagyományteremtő szándékkal rendeztük meg az első Szomszédünnepet azért, hogy a környéken élők közelebb kerüljenek egymáshoz – mondta Pécsi Diána, a körzet önkormányzati képviselője. – Sokszor megfigyelhető, hogy bizonyos dolgokról nincs kellő információja az embereknek, vagy téves információk keringenek, ezért szeretnénk, ha többet találkoznának, beszélgetnének egymással az egy kerületrészben élők, minden szeptemberben fix pontot biztosítunk az informálódásra – magyarázta.

Fotó: Képszerkesztőség

A Szomszédünnepen részt vettek az önkormányzat munkatársai is, akik a Kacsóh Pongrác úti parkok felújításával kapcsolatban nyújtottak információt, illetve várták a lakosok véleményét, javaslatait.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb