Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tájékoztatás előzetes vizsgálati eljárásról

A Fővárosi Állat- és Növénykert (1146 Budapest, Állatkerti krt. 6-12.) meghatalmazása alapján eljáró EDiCon Kft. (1122 Budapest, Határőr út 39.) benyújtotta a Pest Megyei Kormányhivatalhoz (a továbbiakban: Kormányhivatal) a Budapest XIV. kerület 29753 hrsz. alatti ingatlanon tervezett “Hermina Garázsra” vonatkozó előzetes vizsgálati dokumentációt.

A kérelem alapján a Kormányhivatal a környezeti hatásvizsgálati és az egységes környezethasználati engedélyezési eljárásról szóló 314/2005. (X II. 25.) Korm. rendelet [a továbbiakban: 314/2005. (XII. 25.) Korm. rendelet]szerinti előzetes vizsgálati eljárást 2016. július 21. napján megindította.

Az ügy tárgya:

A Fővárosi Állat- és Növénykert (1146 Budapest, Állatkerti krt. 6-12; a továbbiakban: Kérelmező) által, Budapest XIV. kerület 29753 hrsz. alatti ingatlanon tervezett “Hermina Garázsra” vonatkozó előzetes vizsgálati eljárás a környezeti hatásvizsgálati és az egységes környezethasználati engedélyezési eljárásról szóló 314/2005. (XII. 25.) Korm. rendelet alapján.

Az erről szóló dokumentum IDE KATTINTVA olvasható.

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb