Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tiltakozunk a jogfosztások ellen, szolidaritásul kitűztük a szivárványzászlót Zuglóban

Aljas, gonosz és embertelen, ahogy a kormány a legsötétebb módszerrel próbálja összemosni az LMBT+ társadalom ügyét a pedofilok által elkövetett undorító bűncselekményekkel. A kormány eljárása semmivel sem különb, mint a fasisztáké, akik folyamatos jogfosztásokkal lehetetlenítettek el embercsoportokat a magyar történelem legsötétebb időszakában.

Orbán és a Fidesz bármilyen gonoszságra képesek, bárkin átgázolnak a hatalom megtartása érdekében. Nem zavarja őket, hogy uszítanak és gyűlöletet szítanak egy kisebbség ellen, ahogyan az sem, hogy az általuk tervezett jogszabály épp a legkiszolgáltatottabb helyzetben lévő LMBT+ fiatalokat hozza nehéz helyzetbe, akik mostantól még inkább magukra maradhatnak, ez pedig már számos tragédiához vezetett.

Zugló vezetése támogatja a civil szervezetek hétfői demonstrációját. Tiltakozunk az LMBT+ társadalom ellehetetlenítése, az iskolai felvilágosító és támogató programok betiltása és bármilyen kisebbség megbélyegzése ellen. Éppen ezért szolidaritásunk jeléül kitűztük a sokszínűség és az elfogadás jelképét, a szivárványszínű zászlót Zugló Polgármesteri Hivatalának homlokzatára.

Horváth Csaba

Zugló polgármestere

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb